Per heden ook huren van caravans mogelijk!

Per heden hebben wij een drietal caravans in ons assortiment voor de verhuur beschikbaar. Of je nu met twee personen of met een gezin tot maximaal 5/6 personen op stap wil gaan, wij bieden de juiste oplossing!

Voor veel ruimte en comfort is er de Caravalair Antares Family Style met bouwjaar 2019. Deze caravan is geschikt voor 5/6 personen en is voorzien van een stapelbed, mover, luifel en airconditioning! Met een gewicht van 900 kilogram is de caravan ook geschikt om getrokken te kunnen worden door de meeste elektrische auto’s!

Voor gezinnen van 3/4 personen hebben wij de Bürstner Club in de aanbieding. Dit is een caravan uit 1989. Ondanks zijn leeftijd is het interieur nog als nieuw! Alle benodigde onderdelen zitten erbij zodat je een zorgeloze vakantie zult hebben. Ook de Bürstner is uitgerust met een gemakkelijk op te zetten luifel.

Last but not least is er de Adria A 380 QSL. Dit is weer iets heel anders, een leuke retro caravan uit de jaren 70 die volledig gepimpt is; lekker old scool, een echte eye catcher! Deze caravan biedt plaats aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen die kunnen slapen in een stapelbed. De caravan is compact en heeft een leeggewicht van slechts 560 kg waardoor deze ook achter een kleine of elektrische auto past.

Trouwen en Toeren bestaat 10 jaar en trakteert!

Tien jaar geleden begon het met het verhuren van deze auto en we hebben hem nog steeds! Inmiddels is ons wagenpark gegroeid en verhuren we klassieke en sportieve auto’s! Omdat we dit jaar tien jaar bestaan willen we dat vieren, elke huurder trakteren we op 10% korting op de huurprijs en een fles heerlijke Prosecco 🙂 Graag tot gauw ziens!

Trouwen in het najaar heeft z’n charmes!

Dit bruidspaar koos voor onze Fiat 500. We hebben de auto gebracht naar het ouderlijk huis van de bruidegom in Barneveld en opgehaald bij Kasteel Hoekelum in Bennekom.

50 jaar getrouwd in onze 50-jarige Volkswagen Kever!

Onvergetelijk kado!

Op 23 september 2016 waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Wij besloten om een Volkwagen Kever te huren, toevallig uit hun trouwjaar 1966. Dit was destijds ook de eerste auto van mijn ouders dus extra leuk. De verrassing was groot; de bruidegom mocht de auto zelf besturen wat natuurlijk al een feestje is. De auto werd keurig op tijd gebracht en daarna weer opgehaald. Jonatan is een prettige persoon om mee samen te werken. Hartelijk dank voor dit onvergetelijke kado en tot de volgende keer!