Adria A 380 QSL huren

Een gepimpte jaren ’70 caravan was een grote droom van ons. Helaas zijn we zelf niet in staat om zelf een caravan te pimpen dus toen deze prachtcaravan op ons pad kwam waren we gelijk verkocht!

De caravan is uitgevoerd in een landelijke reizen en strand stijl.
Hoe leuk is het dan om met deze caravan op een camping aan het strand te staan! (tip: ga met onze caravan kamperen op de camping op Texel, bijna letterlijk OP het strand)
Kamperen in deze caravan is een waar feestje dankzij de gezellige inrichting en sfeer.

Met de luifel (die eenvoudig eraan is te plaatsen) en verschillende decoratieve doeken die je aan de buitenkant kan plaatsen maak je de caravan helemaal compleet.

In de caravan vind je een 2 persoonsbed (1.20 m x 2.00m) en een stapelbed. Ideaal dus om samen met de kinderen te gaan kamperen maar uiteraard ook om lekker samen met z’n tweetjes te kamperen.

Voor het stapelbed hangt een rolgordijnen wat omlaag kan voor wat meer privacy.

Alle ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen.
Koken doe je op een dubbele elektrische kookplaat. Deze kan je buiten in de luifel zetten zodat je heerlijk buiten kookt voor het échte kampeergevoel of je zet ze op het keukenblokje binnen in de caravan. De caravan heeft geen vaste koelkast maar wel een elektrische koelbox.

Optioneel kan er een chemisch toilet worden meegeleverd.

Al met al vind je in de caravan alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen kamperen dankzij een zeer uitgebreide inventaris.

Na boeking van onze caravan ontvang je van ons een lijstje van zaken die je zelf nog mee dient te nemen, dat zijn er gelukkig niet veel.

Wil je echt helemaal ontspannen beginnen aan je vakantie?
Laat ons dan jullie bedden van tevoren opmaken. Tegen een geringe vergoeding (€7,50 per bed) zorgen wij ervoor dat jullie in een heerlijk schoon bed stappen aan het begin van jullie vakantie.

De caravan wordt schoon meegegeven, we verwachten dat je de caravan in dezelfde schone staat weer terugbrengt. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen de schoonmaakkosten á €50,- verrekend worden met het borgbedrag.

De caravan weegt maximaal 750 kg waardoor hij achter vrijwel iedere auto past en ook zeer geschikt is om achter een elektrische auto te gebruiken!

Niet toegestaan voor gebruik op festivals.
Roken is in de caravan verboden.
Huisdieren zijn helaas niet welkom.
Leeftijd huurder: 25 jaar of ouder.
Enige ervaring met het rijden met een caravan is gewenst.

Bekijk de prijzen van de caravan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een bezichtiging van de caravan is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Specificaties van de Adria A 380 QSL

Bouwjaar1979
Slaapplaatsen4
Zitplaatsen4 (buiten)
Voertuig lengte490 cm
Voertuig breedte204 cm
Voertuig hoogte250 cm
Massa leeg560 kg
Maximaal te beladen gewicht190 kg
Maximale massa caravan750 kg