T@b 320 RS huren

Een T@b caravan stond al een poosje op ons wensenlijstje. Zo’n kleine en schattige caravan moet wel een feestje zijn om in te kamperen. We kunnen vertellen; dat is het zeker! Sinds kort hebben we ons wensenlijstje in kunnen korten want we hebben een T@b!

Hoewel een T@b klein is, heeft hij alles wat je nodig hebt om ontspannen te kunnen kamperen. Ruime opbergruimte met allerlei kastjes her en der, een hele ruime inventaris waardoor jullie nog maar heel weinig zelf mee hoeven te nemen en een mooie, bijpassende luifel die in een mum van tijd staat.

Optioneel kan er een chemisch toilet worden meegeleverd.

Koken doe je op het 2-pits gasfornuis en mocht het ’s avonds wat fris zijn in de caravan dan zet je gewoon het straalkacheltje aan. Daarmee is onze T@b ook geschikt om te kamperen met wat koelere dagen. En niet te vergeten, hij heeft een prachtig, retro uiterlijk!

De T@b is ook heel geschikt om met 4 personen te gaan kamperen als bv 2 kinderen in een tentje slapen. Binnen kan je namelijk ruim met 4 personen zitten.

Op de bank kan je heerlijk lezen en ’s avonds bouw je deze heel makkelijk om tot een ruim 2-persoons bed. Om comfortabel te slapen is de T@b voorzien van 2 toppers die je op het omgebouwde bed kan leggen.

Willen jullie helemaal ontspannen de vakantie beginnen? Dan bestaat de mogelijkheid om tegen een meerprijs van €7,50 een set beddengoed te huren en/of een set badhanddoeken van €7,50 pp. De badhanddoeken set bevat per persoon 1 badhanddoek, 1 kleinere handdoek en 1 washandje.

Als jullie onze caravan huren ontvangen jullie voor vertrek een uitgebreide checklist en uiteraard leggen we ook alles uit als jullie de caravan ophalen.

Algemene info:

  • T@b 320 RS
  • Voorzien van een Isabella luifel, speciaal voor T@b ontworpen
  • tweepersoonsbed voorzien van 2 toppers (iedere topper heeft een afmeting van 70 cm × 200 cm)
  • de caravan is geschikt voor mensen met een maximale lengte van 180 cm.

De caravan wordt schoon meegegeven, we verwachten dat je de caravan in dezelfde schone staat weer terugbrengt. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen schoonmaakkosten á €50,- worden verrekend worden met de borg.

Voor gebruik van gas wordt €4,- per dag in rekening gebracht.

Bekijk de prijzen van de caravan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een bezichtiging van de caravan is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Specificaties van de T@b 320 RS

Slaapplaatsen2
Zitplaatsen4
Voertuig lengte517 cm
Voertuig breedte200 cm
Voertuig hoogte244 cm
Massa leeg620 kg
Maximaal te beladen gewicht130 kg
Maximale massa caravan750 kg
Belangrijkste aanwezige opties* Zeer snel en gemakkelijk op te zetten luifel van Isabella
* Fietsendrager van Thule welke geschikt is voor het vervoeren van twee (elektrische) fietsen (maximaal 60 kg)