Caravelair Antares 476 Family Style huren

Deze fijne familiecaravan is in 2019 nieuw gekocht en is nog weinig gebruikt.

De caravan heeft zes slaapplaatsen waarvan twee in een stapelbed en twee in een Frans bed. De overige twee slaapplaatsen zijn te maken van de treinzit.

De caravan is van veel luxe voorzien zoals een mover, airconditioning, volledige huisraad (tafel, stoelen, vloerkleed, complete keukeninventaris w.o. een oventje, koffiezetapparaat, waterkoker en Airfryer) en een luifel. Tevens is de caravan voorzien van een fietsendrager (Thule Superb) waarmee het mogelijk is om drie (elektrische) fietsen mee te nemen. Bij aflevering wordt een instructie gegeven over de belangrijkste zaken, ook wordt er een checklist meegeleverd en zijn er diverse gebruiksaanwijzingen aanwezig.

Rijden met deze caravan gaat van een leije dakje dankzij de compacte afmetingen en de universele extra spiegels die bij de huurprijs zijn inbegrepen.

Laat ons dan jullie bedden van tevoren opmaken. Tegen een geringe vergoeding (€7,50 per bed) zorgen wij ervoor dat jullie in een heerlijk schoon bed stappen aan het begin van jullie vakantie.

De caravan wordt schoon meegegeven, we verwachten dat je de caravan in dezelfde schone staat weer terugbrengt. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen de schoonmaakkosten á €75,- verrekend worden met het borgbedrag.

De caravan weegt (beladen) maximaal 1300 kg. Het maximale trekgewicht van het trekkende voertuig staat vermeld op het kentekenbewijs. Met rijbewijs B mag het maximale gewicht van het trekkende voertuig en de caravan samen niet meer dan 3500 kg zijn. Als het totaalgewicht hoger is dan 3500 kg dan is rijbewijs BE benodigd.

Niet toegestaan voor gebruik op festivals.
Roken is in de caravan verboden.
Huisdieren zijn helaas niet welkom.
Leeftijd huurder: 25 jaar of ouder.
Enige ervaring met het rijden met een caravan is gewenst.

Bekijk de prijzen van de caravan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een bezichtiging van de caravan is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Specificaties van de Caravelair Antares 476 Familiy Style

Bouwjaar2019
Slaapplaatsen6
Zitplaatsen4
Voertuig lengte640 cm
Voertuig breedte230 cm
Voertuig hoogte258 cm
Massa leeg1040 kg
Maximaal te beladen gewicht260 kg
Maximale massa caravan1300 kg
Belangrijkste aanwezige opties* Mover met afstandsbediening
* Airconditioning
* Stapelbed
* Luxe chemisch toilet
* Fietsendrager van Thule welke geschikt is voor het vervoeren van 3 (elektrische) fietsen (maximaal gewicht 60 kg)