Caravelair Antares 476 Family Style huren

Deze fijne familiecaravan is in 2019 nieuw gekocht en is nog weinig gebruikt.

De caravan heeft 6 slaapplaatsen waarvan 2 in een stapelbed en 2 in een Frans bed. De overige 2 slaapplaatsen zijn te maken van de treinzit.

De caravan is van veel luxe voorzien zoals een mover, airconditioning, volledige huisraad en een luifel. In de caravan liggen gebruiksaanwijzingen van de mover en airconditioning. Tevens is de caravan voorzien van een fietsendrager waarmee het mogelijk is om twee fietsen mee te nemen.

Rijden met deze caravan gaat van een leije dakje dankzij de compacte afmetingen en de spiegels die bij de huurprijs zijn inbegrepen.

Laat ons dan jullie bedden van tevoren opmaken. Tegen een geringe vergoeding (€7,50 per bed, voor deze caravan bereken we dat als 3 bedden in totaal) zorgen wij ervoor dat jullie in een heerlijk schoon bed stappen aan het begin van jullie vakantie.

De caravan wordt schoon meegegeven, we verwachten dat je de caravan in dezelfde schone staat weer terugbrengt. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen de schoonmaakkosten á €75,- verrekend worden met het borgbedrag.

De caravan weegt (beladen) maximaal 1300 kg. Het maximale trekgewicht van het trekkende voertuig staat vermeld op het kentekenbewijs. Met rijbewijs B mag het maximale gewicht van het trekkende voertuig en de caravan samen niet meer dan 3500 kg zijn. Als het totaalgewicht hoger is dan 3500 kg dan is rijbewijs BE benodigd.

Niet toegestaan voor gebruik op festivals.
Roken is in de caravan verboden.
Huisdieren zijn helaas niet welkom.
Leeftijd huurder: 25 jaar of ouder.
Enige ervaring met het rijden met een caravan is gewenst.

Bekijk de prijzen van de caravan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een bezichtiging van de caravan is uitsluitend op afspraak mogelijk.

Specificaties van de Caravelair Antares 476 Familiy Style

Bouwjaar2019
Slaapplaatsen6
Zitplaatsen4
Voertuig lengte640 cm
Voertuig breedte230 cm
Voertuig hoogte258 cm
Massa leeg1040 kg
Maximaal te beladen gewicht260 kg
Maximale massa caravan1300 kg
Belangrijkste aanwezige optiesMover
Airconditioning
Stapelbed
Fietsendrager
Chemisch toilet