Per heden ook huren van caravans mogelijk!

Per heden hebben wij een drietal caravans in ons assortiment voor de verhuur beschikbaar. Of je nu met twee personen of met een gezin tot maximaal 5/6 personen op stap wil gaan, wij bieden de juiste oplossing!

Voor veel ruimte en comfort is er de Caravalair Antares Family Style met bouwjaar 2019. Deze caravan is geschikt voor 5/6 personen en is voorzien van een stapelbed, mover, luifel en airconditioning! Met een gewicht van 900 kilogram is de caravan ook geschikt om getrokken te kunnen worden door de meeste elektrische auto’s!

Voor gezinnen van 3/4 personen hebben wij de Bürstner Club in de aanbieding. Dit is een caravan uit 1989. Ondanks zijn leeftijd is het interieur nog als nieuw! Alle benodigde onderdelen zitten erbij zodat je een zorgeloze vakantie zult hebben. Ook de Bürstner is uitgerust met een gemakkelijk op te zetten luifel.

Last but not least is er de Adria A 380 QSL. Dit is weer iets heel anders, een leuke retro caravan uit de jaren 70 die volledig gepimpt is; lekker old scool, een echte eye catcher! Deze caravan biedt plaats aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen die kunnen slapen in een stapelbed. De caravan is compact en heeft een leeggewicht van slechts 560 kg waardoor deze ook achter een kleine of elektrische auto past.