Klanten vertellen

Hieronder tref je de ervaringen van onze klanten.

Schrijf hier je ervaringen met Trouwen en Toeren

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Angelique & Jos heeft geschreven op 5 februari 2015 om 21:08
Mijn man is groot liefhebber van oude kevers en sleutelde daar vroeger graag zelf aan. Ik wilde op onze trouwdag iets speciaals voor hem doen en hem verrassen. Toen kwam ik op de site van trouwen en toeren terecht en zag de prachtige beige kever. Ik dacht dat is het. Ik wilde de auto wel graag in het echt zien. Afspraak gemaakt en op naar de showroom, nou gelijk verliefd, nee niet op Jonatan maar op de kever natuurlijk. Bleek dat de kever ook nog hetzelfde geboortejaar heeft als mijn man, helemaal leuk natuurlijk. Op de dag zelf kwam Jonatan de mooie kever keurig op het afgesproken tijdstip brengen, mijn man wist niet wat hij zag toen hij aan kwam rijden en was helemaal verbaasd, verrast en zo blij als een kind. Hij moest natuurlijk gelijk erin zitten en alles bekijken. Daarna met onze 2 dochters naar het Gemeentehuis gereden in de stromende regen, dat maakte niet uit, want wij hadden plezier in de kever. Helaas kwam Jonatan de kever weer ophalen en moest mijn man met pijn in zijn hart de sleutels teruggeven. Jonatan bedankt voor alle goede zorgen en super service!
Remy van Meel heeft geschreven op 18 november 2014 om 11:53
Op 20 juli heb ik mijn aanstaande met de beige Volkswagen Kever opgehaald en zijn we, na een fotoschoot in hartje Utrecht, naar onze trouwlocatie in Amersfoort gereden. Wat een genot was het om in deze topauto te mogen rijden. De Kever is echt een grote aanvulling geweest op onze trouwdag. Ook onze zoon van 2 was gelijk verkocht! Jonatan, dank voor de perfecte service. En dank voor de tip om de auto zelf op te komen halen in Heeze, de spanning een dag voor de bruiloft verdween tijdens het toeren als sneeuw voor de zon! Groeten, Remy & Evelien (Utrecht)
Tibor & Annemiek van Wingerden heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:48
Honda S2000 11-12-13. Wij Hebben de S2000 van Trouwen en Toeren gehuurd voor onze trouwdag en deze gebruikt als Trouwauto. Het is ons prima bevallen en wij hebben dan ook een hele leuke dag gehad mede door het huren van deze prachtige auto! Vanwege onze voorkeur voor Honda sprong deze er zeker uit! Alles was netjes verzorgd en wij hadden geen aanmerkingen. Zeker leuk om de auto te huren! en voor bijna alle gelegenheden is de auto passend. Mijn vrouw kon zelfs met haar Trouwjurk met hoepel probleemloos in en uitstappen. Dus daarvoor hoeft u het niet te laten! Groeten, Tibor & Annemiek
E. Bakker heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:46
Op 20 september de Honda S2000 gehuurd voor onze bruiloft. De auto zag er prachtig uit. Contact en de service zijn prima verlopen!
Wouter Swinkels heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:46
Bruiloft in Tilburg. Voor onze bruiloft hebben we de Honda S2000 gehuurd. De auto werd keurig op tijd afgeleverd en volgens afspraak op de trouwlocatie opgehaald. Auto zag er netjes uit en prima service; echt een aanrader!
D. van Nuenen heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:45
Toerrit met Honda s2000 in Tilburg . Op 22 juli 2012 hebben wij een toerrit gemaakt met de Honda S2000. Wat een snelle en mooie auto! We hebben een super mooie en leuke dag gehad met veel plezier! Groeten, Danny en Anne
C.P. van der Valk heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:44
Bruiloft in Nijkerk/Putten. Vrijdag 8 juni 2012 zijn wij getrouwd en hebben we de Honda S2000 gehuurd; een geweldige wagen om in te rijden en prachtig op de foto\'s. De service was perfect en de wagen was in perfecte staat. Zeker een aanrader als trouwauto, maar ook om te toeren!
Roy heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:42
Trouwauto huren in Den-Bosch. Op 7 juni 2012 zijn wij getrouwd. We hadden via Trouwen en Toeren onze trouwauto geregeld. Aangezien ik iemand ben die graag auto rijdt hebben had ik gekozen voor de Honda S2000, ook hadden we het boeket hiervoor geregeld. Alles is gladjes verlopen en we hebben een topdag gehad en voor de mensen die van zelf rijden houden, die Honda S2000 is perfect, rijdt lekker, fijne wegligging, pittig en staat reuze mooi bij de bruiloft. Aanrader!
Dijkstra heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:30
Huur S2000 Toerrit in Brabant Super ervaring! Klantvriendelijk, Enthousiast en gepassioneerd. Alles keurig geregeld en de auto was gewoon TOP Aanrader!
Ronald Vos heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:29
Voor onze bruiloft hebben we de Honda S2000 gehuurd. Deze werd op tijd geleverd en ook op tijd weer opgehaald! Zeer nette en goede service! Ik ga \'m zeker nog een keer huren 🙂
Lia heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:27
Als verrassing voor mijn man zijn we door Jonatan naar Hotel New York in Rotterdam gebracht. Keurig op tijd stond Jonatan voor de deur met een in de puntjes verzorgde VW kever. Oude tijden herleefden. Wat ontzettend leuk om mee te maken! Hartelijk dank voor de leuke rit en prima service. Wij kunnen het iedereen aanraden!
William heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:26
Hallo, Ik ben een Belg van Hasselt. Mijn beste vriend heeft een Honda S2000 en ik heb de Honda S2000 van Trouwen en toeren. Alles was picobello in orde, super vriendelijk onthaal en begeleiding. De auto in kwestie is mee naar Italië geweest, aan het meer van Laggio Majore! Wat een superlocatie om daar mee te gaan rijden in de bergen en langs het water! echt ongelofelijk! Dit doe ik sowieso volgend jaar opnieuw tenzij ik er zelf een gekocht zou hebben 🙂 ik ben gewoon verliefd op die auto geworden!
Fam. Weterings heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:25
Wij hebben afgelopen 17 juni de auto incl. chauffeur en boeket gehuurd voor onze bruiloft, het was in een woord super. Een erg mooie authentieke Kever die er tot in de puntjes verzorgt uit ziet. De chauffeur was keurig op tijd, en het bloemstuk zag er prachtig uit. We willen Jonatan dan ook langs deze weg nogmaals bedanken v oor de prima service, wij hebben genoten! en kunnen het iedereen aanraden!
Jacqueline van Ginkel heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:23
Als verrassing voor de 30e verjaardag van mijn man heb ik een middagje de kever gehuurd. Superleuk ervaring. Goede service, op de afgesproken dag gaven ze regen af en ik werd in de week ervoor gebeld met de vraag of ik niet een dagje eerder zou willen i.v.m. het mooie weer wat toen voorspeld is. Kan het iedereen aanraden. Superleuke ervaring en superservice. Mijn man vond het een 11 op de schaal van 1 tot 10; een groter compliment bestaat er niet!
Coby en Tom heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:22
Vervoer per Volkswagen Kever in Tilburg. Geachte heer Weren. Bij deze willen wij U hartelijk dank zeggen voor de uitstekende wijze waarop U als chauffeur van Uw Volkswagen Kever-oldtimer ons thuis hebt opgehaald en gereden hebt naar ons diner-restaurant, perfect op tijd wij zijn over Uw optreden zeer tevreden!
Nick Krooswijk heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:21
Huur Volkswagen Kever voor 45 jaar huwelijk van mijn ouders met chauffeur. Jonatan, bedankt voor de nette en goede service om mijn ouders een rit te verzorgen in Tilburg. Ze hebben er enorm van genoten. Ontvangst met paraplu, tenue en hoffelijkheid waren super geregeld. Ik kan het iedereen aanraden om zijn of haar ouders zo\'n rit aan te bieden. Nogmaals bedankt voor wat jij aan service hebt geboden! Mvg, Nick Krooswijk
van Hout heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:18
Een dagdeel getoerd met de Honda S2000. Heel goed bevallen, mooi weer, mooie omgeving en natuurlijk een mooie, lekker rijdende auto. Alles soepel en duidelijk geregeld. Zeker een aanrader!
Susan heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:17
Voor onze trouwdag hebben wij deze auto met boeket gehuurd. De auto werd keurig op tijd afgeleverd, was netjes gepoetst en het boeket was erg mooi. De auto rijdt verrassend lekker. Wij hebben een fantastische dag gehad!
Han Hendriks heeft geschreven op 16 november 2014 om 14:16
Als chauffeur van een bevriend bruidspaar heb ik in de mooie VW Kever mogen rijden. Ging allemaal erg soepel en hij rijdt heerlijk. Een erg leuke ervaring. Het was verder een heerlijke dag in zonnig Oisterwijk. Zeker een aanrader als je een dergelijke auto overweegt!
Waltmans-van Eijk heeft geschreven op 3 november 2014 om 11:49
Bij de mooiste dag van ons leven wilde we natuurlijk schitteren in een mooie auto. Dit is ook gelukt en we hebben een oude Kever kunnen huren. Deze heeft ook bijgedragen aan een topdag met zeer mooie foto's. Netjes afgeleverd en helemaal goed verzorgd!