Klanten vertellen

Hieronder tref je de ervaringen van onze klanten.

Schrijf hier je ervaringen met Trouwen en Toeren

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Ingrid&Simone schreef op 16 december 2021 om 21:53
In Coronatijd, toch de 50e huwelijksdag van onze ouders speciaal maken.. hoe dan? Nou, in elk geval met Jonatan en de prachtige Volkswagen Kever die hij verhuurt! Een fantastisch mooie, goed onderhouden old-timer en, niet onbelangrijk, het meedenken èn een offerte op maat! Mijn ouders hebben we een onvergetelijke middag bezorgd en we hebben ontzettend veel (rij)plezier beleefd in de bijzondere en fraaie auto! Jonatan, bedankt!
Ingrid&Simone Meurkens schreef op 4 december 2021 om 18:11
Fantastische auto, fantastische service! Genoten!!
Stephanie en michael schreef op 18 september 2021 om 08:03
Wauw! 🥰 Is het perfecte woord en zelfs dat is niet eens goed genoeg, wat een prachtige wagen die fiat 500! Zoveel charme authenticiteit we waren instant verliefd! We zijn hartelijk ontvangen door Jonatan, heel open spontaan en met de nodige uitleg over de fiat 500 Lusso. We hebben 2 keer afgesproken: een keertje om de auto in het echt al eens te zien en kennis te maken met Jonatan en wat uitleg al eens te krijgen, en de dag van de trouw bij het ophalen. Alles verliep super vlot ,vriendelijk en enthausiast. We hebben zelfs na de eerste ontmoeting via mail nog de nodige instructies gehad over de fiat,heel behulpzaam. We vonden het alvast een hele eer om met dit prachtstuk te mogen rijden op een van de mooiste dagen uit ons leven onze trouw❤️ Ook mensen rondom ons vonden de wagen prachtig en ook perfect bij ons passen aangezien we een liefde hebben voor Italië 🇮🇹 Dan pastte deze mooie fiat er natuurlijk perfect bij! Nogmaals hartelijk dank voor deze mooie ervaring en onze dag hiermee helemaal af te maken, het was een unieke ervaring ❤️
Neels schreef op 8 september 2021 om 20:43
Ik mocht de Honda S2000 huren voor onze trouwdag Ik rij zelf ook een Honda Civic dus vond ik het heel leuk om de S2000 te mogen huren De S2000 staat echt vast op de weg en schakelt met korte slagen rijdt echt fijn De honda heeft echt bijgedragen aan onze onvergetelijke dag En de service was super ophalen donderdag om 11 uur en zaterdag weer terug gebracht het was geen enkel probleem omdat ik vanaf een uur afstand van thuis afkomt om te halen.
Raymond Sleurink schreef op 12 augustus 2019 om 22:55
Als verjaardags cadeau een dagje toeren in de Porsche Boxter. Bij aankomst stond de auto al helemaal rijklaar. mooi weer dus het dak kon er af. Een hele mooie rit door het Brabantse land. Met plezier rijd je al gauw wat meer kilometers. Helaas waren de paar foto's niet gelukt. Wellicht een reden om de rit nog maar eens over te doen voor de foto's.
Thom van de Lagemaat schreef op 12 augustus 2019 om 16:10
Super service! Auto de avond er voor keurig op afspraak afgeleverd, inclusief persoonlijke uitleg over het besturen van de Fiat 500. Het autootje heeft top gereden en paste perfect in de stijl van onze bruiloft. 's Avonds tijdens het diner weer opgehaald door Jonatan zonder dat gasten er iets van hebben gemerkt. Super!
Alexander Koks schreef op 19 juni 2019 om 18:40
Fijne professionele en persoonlijke service. Super leuke trouwauto, waar we veel positieve reacties op gekregen hebben. De kever heeft bijgedragen aan onze onvergetelijke dag. Perfect op tijd geleverd en weer opgehaald. Top!
Dingeman de Bruijn schreef op 14 juni 2019 om 21:40
Supper leuk autotje die fiat 500 luso we paste er samen prima in;) rijd perfect! kregen zoveel leuke opmerkingen over deze auto, en we hadden veel bekijks keurig optijd afgeleverd en weer opgehaald!! in 1 woord: Geweldig
Denny Girard schreef op 11 juni 2019 om 13:10
Heel vriendelijk ontvangen. Erg goede communicatie. Vrij laat nog kunnen regelen Super sympathiek Klasse
Georg van den Heuvel schreef op 30 april 2019 om 18:19
Wij hebben een fantastische dag gehad! Het rijden in dezelfde Volkswagen Kever waar we 25 jaar geleden op onze trouwdag in gereden hebben, was super! Het was een prachtige verrassing voor mijn vrouw. Hartstikke bedankt voor de prettige en correcte communicatie bij het huren van jullie mooie Kever!
Jessica van Gelder schreef op 7 september 2018 om 12:50
Op 20 juni hebben we voor onze mooie dag gebruik gemaakt van de Porsche Boxter. Wij hebben geen moment spijt gehad van de keuze op deze toffe auto. Wat een power zit er in dat ding zeg! Al onze gasten vonden hem helemaal geweldig, wilden er mee op de foto en kregen zelfs verzoeken om er in te rijden (wat wij natuurlijk niet goed vonden, maar de reacties waren wel leuk). Mailcontact met Jonatan verliep vlot en omdat wij best een eindje weg woonden, mochten we zonder problemen de avond van te voren de auto komen ophalen. We mochten hem zelfs in overleg de ochtend na de bruiloft terug brengen. Wij hebben ontzettend genoten en bevelen iedereen dan ook zeker aan om deze geweldige auto een keer te boeken! Heel erg bedankt!
Fam Vinclair schreef op 24 juni 2018 om 14:05
We hadden de Porsche Boxter gehuurd voor het galafeest voor onze zoon. Het was heel fijn dat mijn zoon de auto zelf mocht besturen ondanks zijn jonge leeftijd (18). Dit heeft er aan bijgedragen dat het een onvergetelijke ervaring is geworden. Vanaf het begin een zeer prettig contact gehad met Jonatan en alles netjes geregeld.
Johan Waterschoot schreef op 23 december 2017 om 13:59
Op 18 november 2017 zijn wij samen, knus in de Fiat 500, naar onze trouwerij toe gereden. Jonatan had de auto, compleet met bloemen, mooi op tijd bij ons thuis gebracht en later weer op locatie opgehaald. Het tussengas geven (tussen versnellingen bij het terugschakelen) is even wennen, maar laat je daardoor niet tegenhouden. Een super leuke auto voor korte afstanden!
Joost en Lidewij schreef op 14 september 2017 om 11:59
Afgelopen vrijdag 8 september zijn wij getrouwd met als vervoersmiddel de Fiat 500. We hebben veel complimenten gehad en we vonden het zelf natuurlijk ook een hele mooie auto voor deze dag! Ook de service was prima. De avond vooraf werd de auto gebracht en keurig opgehaald aan het einde van de volgende dag. Kortom, een aanrader!
Jaco Maassen schreef op 29 augustus 2017 om 15:55
Fantastische ervaring! We hebben genoten van het rijden in deze onwijs toffe sportauto. Ook een plaatje voor op onze trouwfoto\'s. Alles was top geregeld vanaf het eerste contact. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring!
Familie Sakko schreef op 28 september 2016 om 11:16
Op 23 september 2016 waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Wij besloten om een Volkwagen Kever te huren, toevallig uit hun trouwjaar 1966. Dit was destijds ook de eerste auto van mijn ouders dus extra leuk. De verrassing was groot; de bruidegom mocht de auto zelf besturen wat natuurlijk al een feestje is. De auto werd keurig op tijd gebracht en daarna weer opgehaald. Jonatan is een prettige persoon om mee samen te werken. Hartelijk dank voor dit onvergetelijke kado en tot de volgende keer!
van der Sluijs schreef op 3 november 2015 om 10:32
Op 18 september jl. hebben wij de Honda S2000 gehuurd voor onze trouwdag. Een prachtige auto. We hebben een prachtige dag gehad zonder zorgen! De service van het 's-morgens brengen van de auto bij mij thuis tot het ophalen op onze feestlocatie was perfect. Kortom een onvergetelijke dag! Mede dankzij Trouwen en Toeren!
Daan en Simone schreef op 28 juli 2015 om 21:25
Op 19 juni hebben wij bij Trouwen & Toeren de mooie Fiat 500 kunnen huren om daarmee naar het stadhuis te rijden en te gaan trouwen! Een geweldige ervaring is het geweest... zowel het trouwen, als het rijden in zo\'n oud beestje. Er komt wel wat meer bij kijken dan de moderne auto\'s die we inmiddels gewend zijn. Gelukkig heeft Jonatan ons de kans gegeven om een proefritje te maken, zodat we een beetje wisten wat ons te wachten zou staan op de spannende dag zelf. We hadden veel lol gehad tijdens de ritjes met de auto en we trokken ook heel wat bekijks. De auto was goed onderhouden (technisch en afwerking/uiterlijk) en heeft ons in alle korte ritjes (80 km in totaal) ook geen keer in de steek gelaten. We willen Trouwen & Toeren dan ook graag bedanken voor hun uitstekende service en daarmee hun bijdrage aan onze bruiloft!
Ludy van Noort schreef op 22 mei 2015 om 20:09
Op 8 mei jl. waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Pa en ma wilden er niet zo heel veel ruchtbaarheid aan geven en een klein besloten feestje houden. als verassing wilden we toch enkele mooie familie foto\'s maken en toen ontstond het idee om daar een leuke auto bij te huren. Hun eerste auto was een beige VW kever(98-19-GM) en via marktplaats vond ik trouwen en touren met bijna dezelfde kever die ooit hebben gehad. Het leek ons dus een leuk idee om deze te huren en mijn ouder daarmee te verassen. Jonatan bracht de kever keurig thuis voor mijn deur. Na enig aandringen startte de kever weer(hij was behoorlijk warm geworden van de rit) en kon ik naar mijn ouders. Nou verrast waren ze, pa dolenthousiast \"mag ik daarmee rijden\" en ma maar lachen. Dat lachen bleef ze maar doen toen ze een rit door het dorp maakten. Onderweg naar de feestzaal hebben we nog enkele mooie foto\'s gemaakt. We hebben genoten van de kever en pa was toch wel weer blij dat hij een modernere auto had maar had de kever graag gehouden voor de lol. Groeten Ludy
Jasper & Priscilla schreef op 30 maart 2015 om 09:17
Voor onze bruiloft hebben wij het fiatje 500 gehuurd. Een heel weekend. Een weekend met een hele mooie trouwdag, waar naast ons vooral ook het Fiatje enorm veel bekijks trok. Het autootje rijdt heerlijk, lekker spartaans. Toch lekker betrouwbaar! En ziet er gewoon heel prima uit! Service van de verhuurder was ook prima, communicatie tijdens de verhuurperiode via whatsapp, vind ik persoonlijk erg fijn. Al met al een super ervaring!