50-jarig bruidspaar verrast met onze (bijna) 50 jaar oude Volkswagen Kever!

Weer een leuke recensie met bijbehorende foto’s van een klant ontvangen!

“Op 8 mei jl. waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Pa en ma wilden er niet zo heel veel ruchtbaarheid aan geven en een klein besloten feestje houden. Als verassing wilden we toch enkele mooie familie foto’s maken en toen ontstond het idee om daar een leuke auto bij te huren. Hun eerste auto was een beige VW Kever (98-19-GM) en via Marktplaats vond ik Trouwen en Toeren met bijna dezelfde Kever die ooit hebben gehad.
Het leek ons dus een leuk idee om deze te huren en mijn ouder daarmee te verassen. Jonatan bracht de kever keurig thuis voor mijn deur. Na enig aandringen startte de kever weer(hij was behoorlijk warm geworden van de rit) en kon ik naar mijn ouders. Nou verrast waren ze, pa dolenthousiast “mag ik daarmee rijden” en ma maar lachen. Dat lachen bleef ze maar doen toen ze een rit door het dorp maakten.
Onderweg naar de feestzaal hebben we nog enkele mooie foto’s gemaakt. We hebben genoten van de kever en pa was toch wel weer blij dat hij een modernere auto had maar had de Kever graag gehouden voor de lol.
Groeten Ludy”