Nieuwe aanwinst!

Per direct te huur: deze leuke T@b 320 RS! Retro uiterlijk maar van binnen heerlijk comfortabel met een ruime rondzit wat eenvoudig om te bouwen is tot een groot bed (1,80m x 2m) en is voorzien van een praktische keuken en fijne (snel op te zetten) luifel. Voor meer informatie klik hier.

Per heden ook huren van caravans mogelijk!

Per heden hebben wij een drietal caravans in ons assortiment voor de verhuur beschikbaar. Of je nu met twee personen of met een gezin tot maximaal 5/6 personen op stap wil gaan, wij bieden de juiste oplossing!

Voor veel ruimte en comfort is er de Caravalair Antares Family Style met bouwjaar 2019. Deze caravan is geschikt voor 5/6 personen en is voorzien van een stapelbed, mover, luifel en airconditioning! Met een gewicht van 900 kilogram is de caravan ook geschikt om getrokken te kunnen worden door de meeste elektrische auto’s!

Voor gezinnen van 3/4 personen hebben wij de Bürstner Club in de aanbieding. Dit is een caravan uit 1989. Ondanks zijn leeftijd is het interieur nog als nieuw! Alle benodigde onderdelen zitten erbij zodat je een zorgeloze vakantie zult hebben. Ook de Bürstner is uitgerust met een gemakkelijk op te zetten luifel.

Last but not least is er de Adria A 380 QSL. Dit is weer iets heel anders, een leuke retro caravan uit de jaren 70 die volledig gepimpt is; lekker old scool, een echte eye catcher! Deze caravan biedt plaats aan twee volwassenen en twee (kleine) kinderen die kunnen slapen in een stapelbed. De caravan is compact en heeft een leeggewicht van slechts 560 kg waardoor deze ook achter een kleine of elektrische auto past.

Trouwen en Toeren bestaat 10 jaar en trakteert!

Tien jaar geleden begon het met het verhuren van deze auto en we hebben hem nog steeds! Inmiddels is ons wagenpark gegroeid en verhuren we klassieke en sportieve auto’s! Omdat we dit jaar tien jaar bestaan willen we dat vieren, elke huurder trakteren we op 10% korting op de huurprijs en een fles heerlijke Prosecco 🙂 Graag tot gauw ziens!

Trouwen in het najaar heeft z’n charmes!

Dit bruidspaar koos voor onze Fiat 500. We hebben de auto gebracht naar het ouderlijk huis van de bruidegom in Barneveld en opgehaald bij Kasteel Hoekelum in Bennekom.