Klanten vertellen

Hieronder treft u de ervaringen van onze klanten.

Schrijf hier uw ervaringen met Trouwen en Toeren

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Ronald Vos schreef op 16 november 2014 om 14:29:
Voor onze bruiloft hebben we de Honda S2000 gehuurd. Deze werd op tijd geleverd en ook op tijd weer opgehaald! Zeer nette en goede service! Ik ga \'m zeker nog een keer huren 🙂
Lia schreef op 16 november 2014 om 14:27:
Als verrassing voor mijn man zijn we door Jonatan naar Hotel New York in Rotterdam gebracht. Keurig op tijd stond Jonatan voor de deur met een in de puntjes verzorgde VW kever. Oude tijden herleefden. Wat ontzettend leuk om mee te maken! Hartelijk dank voor de leuke rit en prima service. Wij kunnen het iedereen aanraden!
William schreef op 16 november 2014 om 14:26:
Hallo, Ik ben een Belg van Hasselt. Mijn beste vriend heeft een Honda S2000 en ik heb de Honda S2000 van Trouwen en toeren. Alles was picobello in orde, super vriendelijk onthaal en begeleiding. De auto in kwestie is mee naar Italië geweest, aan het meer van Laggio Majore! Wat een superlocatie om daar mee te gaan rijden in de bergen en langs het water! echt ongelofelijk! Dit doe ik sowieso volgend jaar opnieuw tenzij ik er zelf een gekocht zou hebben 🙂 ik ben gewoon verliefd op die auto geworden!
Fam. Weterings schreef op 16 november 2014 om 14:25:
Wij hebben afgelopen 17 juni de auto incl. chauffeur en boeket gehuurd voor onze bruiloft, het was in een woord super. Een erg mooie authentieke Kever die er tot in de puntjes verzorgt uit ziet. De chauffeur was keurig op tijd, en het bloemstuk zag er prachtig uit. We willen Jonatan dan ook langs deze weg nogmaals bedanken v oor de prima service, wij hebben genoten! en kunnen het iedereen aanraden!
Jacqueline van Ginkel schreef op 16 november 2014 om 14:23:
Als verrassing voor de 30e verjaardag van mijn man heb ik een middagje de kever gehuurd. Superleuk ervaring. Goede service, op de afgesproken dag gaven ze regen af en ik werd in de week ervoor gebeld met de vraag of ik niet een dagje eerder zou willen i.v.m. het mooie weer wat toen voorspeld is. Kan het iedereen aanraden. Superleuke ervaring en superservice. Mijn man vond het een 11 op de schaal van 1 tot 10; een groter compliment bestaat er niet!
Coby en Tom schreef op 16 november 2014 om 14:22:
Vervoer per Volkswagen Kever in Tilburg. Geachte heer Weren. Bij deze willen wij U hartelijk dank zeggen voor de uitstekende wijze waarop U als chauffeur van Uw Volkswagen Kever-oldtimer ons thuis hebt opgehaald en gereden hebt naar ons diner-restaurant, perfect op tijd wij zijn over Uw optreden zeer tevreden!
Nick Krooswijk schreef op 16 november 2014 om 14:21:
Huur Volkswagen Kever voor 45 jaar huwelijk van mijn ouders met chauffeur. Jonatan, bedankt voor de nette en goede service om mijn ouders een rit te verzorgen in Tilburg. Ze hebben er enorm van genoten. Ontvangst met paraplu, tenue en hoffelijkheid waren super geregeld. Ik kan het iedereen aanraden om zijn of haar ouders zo\'n rit aan te bieden. Nogmaals bedankt voor wat jij aan service hebt geboden! Mvg, Nick Krooswijk
van Hout schreef op 16 november 2014 om 14:18:
Een dagdeel getoerd met de Honda S2000. Heel goed bevallen, mooi weer, mooie omgeving en natuurlijk een mooie, lekker rijdende auto. Alles soepel en duidelijk geregeld. Zeker een aanrader!
Susan schreef op 16 november 2014 om 14:17:
Voor onze trouwdag hebben wij deze auto met boeket gehuurd. De auto werd keurig op tijd afgeleverd, was netjes gepoetst en het boeket was erg mooi. De auto rijdt verrassend lekker. Wij hebben een fantastische dag gehad!
Han Hendriks schreef op 16 november 2014 om 14:16:
Als chauffeur van een bevriend bruidspaar heb ik in de mooie VW Kever mogen rijden. Ging allemaal erg soepel en hij rijdt heerlijk. Een erg leuke ervaring. Het was verder een heerlijke dag in zonnig Oisterwijk. Zeker een aanrader als je een dergelijke auto overweegt!
Waltmans-van Eijk schreef op 3 november 2014 om 11:49:
Bij de mooiste dag van ons leven wilde we natuurlijk schitteren in een mooie auto. Dit is ook gelukt en we hebben een oude Kever kunnen huren. Deze heeft ook bijgedragen aan een topdag met zeer mooie foto's. Netjes afgeleverd en helemaal goed verzorgd!
Jeroen en Daniëlle Jaspers schreef op 25 augustus 2014 om 22:04:
In maart 2014 was onze trouwdag en hiervoor hadden we de Volkswagen Kever gehuurd. Een prachtige auto, reed goed. Hier hebben we veel complimenten over gehoord. De dag verliep super. Twee foto's zijn te bewonderen bij het kopje Volkswagen Kever. Bedankt voor de goede service! Groeten, Jeroen en Daniëlle
Jan van der Wal schreef op 26 juli 2014 om 22:05:
Op 25 juli 2014 een mooie dag beleefd in deze listige Honda S2000. Ja, want listig is ie. Mijn broer en ik hebben er een traditie van gemaakt om elk jaar (dit jaar was de 6e keer) een soortgelijke auto te huren. We hadden dus goed vergelijkingsmateriaal. De auto is perfect gemaakt voor smalle weggetjes, waar het stuurgedrag ruim aan bod komt. Door de achterwielaandrijving merk je vooral in de bochten dat ie behoorlijk listig is. Heel prettig om mee te rijden. Een echte rijdersauto! Verder correct mailcontact gehad met de eigenaar. Deed zelfs niet moeilijk toen we een dag van tevoren de datum misschien wilde verzetten, omdat ze slecht weer hadden opgegeven. Uiteindelijk was het de hele dag droog en hebben we lekker met het dak open kunnen rijden. Een mooie dag gehad, een aanrader!
Rene & Marleen schreef op 15 maart 2014 om 23:01:
Honda S2000 11-01-2014. Wij hebben deze auto gehuurd in de buurt van de Veluwe. We hebben een prachtige dag gehad. Door de smalle bospaadjes en de vele bochten komt deze auto goed tot zijn recht, puur autorijden. Later op de middag zelfs nog even het dakje opgeklapt. Door de speciale open dak functie van de verwarming het geen moment koud gehad. Mijn vriendin geeft weinig om auto's maar heeft zich prima vermaakt! Voor herhaling vatbaar! Groetjes, René & Marleen