Klanten vertellen

Hieronder treft u de ervaringen van onze klanten.

Schrijf hier uw ervaringen met Trouwen en Toeren

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Georg van den Heuvel schreef op 30 april 2019 om 18:19:
Wij hebben een fantastische dag gehad! Het rijden in dezelfde Volkswagen Kever waar we 25 jaar geleden op onze trouwdag in gereden hebben, was super! Het was een prachtige verrassing voor mijn vrouw. Hartstikke bedankt voor de prettige en correcte communicatie bij het huren van jullie mooie Kever!
Jessica van Gelder schreef op 7 september 2018 om 12:50:

Op 20 juni hebben we voor onze mooie dag gebruik gemaakt van de Porsche Boxter. Wij hebben geen moment spijt gehad van de keuze op deze toffe auto. Wat een power zit er in dat ding zeg! Al onze gasten vonden hem helemaal geweldig, wilden er mee op de foto en kregen zelfs verzoeken om er in te rijden (wat wij natuurlijk niet goed vonden, maar de reacties waren wel leuk). Mailcontact met Jonatan verliep vlot en omdat wij best een eindje weg woonden, mochten we zonder problemen de avond van te voren de auto komen ophalen. We mochten hem zelfs in overleg de ochtend na de bruiloft terug brengen. Wij hebben ontzettend genoten en bevelen iedereen dan ook zeker aan om deze geweldige auto een keer te boeken! Heel erg bedankt!

Fam Vinclair schreef op 24 juni 2018 om 14:05:
We hadden de Porsche Boxter gehuurd voor het galafeest voor onze zoon. Het was heel fijn dat mijn zoon de auto zelf mocht besturen ondanks zijn jonge leeftijd (18). Dit heeft er aan bijgedragen dat het een onvergetelijke ervaring is geworden. Vanaf het begin een zeer prettig contact gehad met Jonatan en alles netjes geregeld.
Johan Waterschoot schreef op 23 december 2017 om 13:59:
Op 18 november 2017 zijn wij samen, knus in de Fiat 500, naar onze trouwerij toe gereden. Jonatan had de auto, compleet met bloemen, mooi op tijd bij ons thuis gebracht en later weer op locatie opgehaald. Het tussengas geven (tussen versnellingen bij het terugschakelen) is even wennen, maar laat je daardoor niet tegenhouden. Een super leuke auto voor korte afstanden!
Joost en Lidewij schreef op 14 september 2017 om 11:59:
Afgelopen vrijdag 8 september zijn wij getrouwd met als vervoersmiddel de Fiat 500. We hebben veel complimenten gehad en we vonden het zelf natuurlijk ook een hele mooie auto voor deze dag! Ook de service was prima. De avond vooraf werd de auto gebracht en keurig opgehaald aan het einde van de volgende dag. Kortom, een aanrader!
Jaco Maassen schreef op 29 augustus 2017 om 15:55:
Fantastische ervaring! We hebben genoten van het rijden in deze onwijs toffe sportauto. Ook een plaatje voor op onze trouwfoto\'s. Alles was top geregeld vanaf het eerste contact. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring!
Familie Sakko schreef op 28 september 2016 om 11:16:
Op 23 september 2016 waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Wij besloten om een Volkwagen Kever te huren, toevallig uit hun trouwjaar 1966. Dit was destijds ook de eerste auto van mijn ouders dus extra leuk. De verrassing was groot; de bruidegom mocht de auto zelf besturen wat natuurlijk al een feestje is. De auto werd keurig op tijd gebracht en daarna weer opgehaald. Jonatan is een prettige persoon om mee samen te werken. Hartelijk dank voor dit onvergetelijke kado en tot de volgende keer!
van der Sluijs schreef op 3 november 2015 om 10:32:
Op 18 september jl. hebben wij de Honda S2000 gehuurd voor onze trouwdag. Een prachtige auto. We hebben een prachtige dag gehad zonder zorgen! De service van het 's-morgens brengen van de auto bij mij thuis tot het ophalen op onze feestlocatie was perfect. Kortom een onvergetelijke dag! Mede dankzij Trouwen en Toeren!
Daan en Simone schreef op 28 juli 2015 om 21:25:
Op 19 juni hebben wij bij Trouwen & Toeren de mooie Fiat 500 kunnen huren om daarmee naar het stadhuis te rijden en te gaan trouwen! Een geweldige ervaring is het geweest... zowel het trouwen, als het rijden in zo\'n oud beestje. Er komt wel wat meer bij kijken dan de moderne auto\'s die we inmiddels gewend zijn. Gelukkig heeft Jonatan ons de kans gegeven om een proefritje te maken, zodat we een beetje wisten wat ons te wachten zou staan op de spannende dag zelf. We hadden veel lol gehad tijdens de ritjes met de auto en we trokken ook heel wat bekijks. De auto was goed onderhouden (technisch en afwerking/uiterlijk) en heeft ons in alle korte ritjes (80 km in totaal) ook geen keer in de steek gelaten. We willen Trouwen & Toeren dan ook graag bedanken voor hun uitstekende service en daarmee hun bijdrage aan onze bruiloft!
Ludy van Noort schreef op 22 mei 2015 om 20:09:
Op 8 mei jl. waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Pa en ma wilden er niet zo heel veel ruchtbaarheid aan geven en een klein besloten feestje houden. als verassing wilden we toch enkele mooie familie foto\'s maken en toen ontstond het idee om daar een leuke auto bij te huren. Hun eerste auto was een beige VW kever(98-19-GM) en via marktplaats vond ik trouwen en touren met bijna dezelfde kever die ooit hebben gehad. Het leek ons dus een leuk idee om deze te huren en mijn ouder daarmee te verassen. Jonatan bracht de kever keurig thuis voor mijn deur. Na enig aandringen startte de kever weer(hij was behoorlijk warm geworden van de rit) en kon ik naar mijn ouders. Nou verrast waren ze, pa dolenthousiast \"mag ik daarmee rijden\" en ma maar lachen. Dat lachen bleef ze maar doen toen ze een rit door het dorp maakten. Onderweg naar de feestzaal hebben we nog enkele mooie foto\'s gemaakt. We hebben genoten van de kever en pa was toch wel weer blij dat hij een modernere auto had maar had de kever graag gehouden voor de lol. Groeten Ludy
Jasper & Priscilla schreef op 30 maart 2015 om 09:17:
Voor onze bruiloft hebben wij het fiatje 500 gehuurd. Een heel weekend. Een weekend met een hele mooie trouwdag, waar naast ons vooral ook het Fiatje enorm veel bekijks trok. Het autootje rijdt heerlijk, lekker spartaans. Toch lekker betrouwbaar! En ziet er gewoon heel prima uit! Service van de verhuurder was ook prima, communicatie tijdens de verhuurperiode via whatsapp, vind ik persoonlijk erg fijn. Al met al een super ervaring!
Angelique & Jos schreef op 5 februari 2015 om 21:08:
Mijn man is groot liefhebber van oude kevers en sleutelde daar vroeger graag zelf aan. Ik wilde op onze trouwdag iets speciaals voor hem doen en hem verrassen. Toen kwam ik op de site van trouwen en toeren terecht en zag de prachtige beige kever. Ik dacht dat is het. Ik wilde de auto wel graag in het echt zien. Afspraak gemaakt en op naar de showroom, nou gelijk verliefd, nee niet op Jonatan maar op de kever natuurlijk. Bleek dat de kever ook nog hetzelfde geboortejaar heeft als mijn man, helemaal leuk natuurlijk. Op de dag zelf kwam Jonatan de mooie kever keurig op het afgesproken tijdstip brengen, mijn man wist niet wat hij zag toen hij aan kwam rijden en was helemaal verbaasd, verrast en zo blij als een kind. Hij moest natuurlijk gelijk erin zitten en alles bekijken. Daarna met onze 2 dochters naar het Gemeentehuis gereden in de stromende regen, dat maakte niet uit, want wij hadden plezier in de kever. Helaas kwam Jonatan de kever weer ophalen en moest mijn man met pijn in zijn hart de sleutels teruggeven. Jonatan bedankt voor alle goede zorgen en super service!
Remy van Meel schreef op 18 november 2014 om 11:53:
Op 20 juli heb ik mijn aanstaande met de beige Volkswagen Kever opgehaald en zijn we, na een fotoschoot in hartje Utrecht, naar onze trouwlocatie in Amersfoort gereden. Wat een genot was het om in deze topauto te mogen rijden. De Kever is echt een grote aanvulling geweest op onze trouwdag. Ook onze zoon van 2 was gelijk verkocht! Jonatan, dank voor de perfecte service. En dank voor de tip om de auto zelf op te komen halen in Heeze, de spanning een dag voor de bruiloft verdween tijdens het toeren als sneeuw voor de zon! Groeten, Remy & Evelien (Utrecht)
Tibor & Annemiek van Wingerden schreef op 16 november 2014 om 14:48:
Honda S2000 11-12-13. Wij Hebben de S2000 van Trouwen en Toeren gehuurd voor onze trouwdag en deze gebruikt als Trouwauto. Het is ons prima bevallen en wij hebben dan ook een hele leuke dag gehad mede door het huren van deze prachtige auto! Vanwege onze voorkeur voor Honda sprong deze er zeker uit! Alles was netjes verzorgd en wij hadden geen aanmerkingen. Zeker leuk om de auto te huren! en voor bijna alle gelegenheden is de auto passend. Mijn vrouw kon zelfs met haar Trouwjurk met hoepel probleemloos in en uitstappen. Dus daarvoor hoeft u het niet te laten! Groeten, Tibor & Annemiek
E. Bakker schreef op 16 november 2014 om 14:46:
Op 20 september de Honda S2000 gehuurd voor onze bruiloft. De auto zag er prachtig uit. Contact en de service zijn prima verlopen!
Wouter Swinkels schreef op 16 november 2014 om 14:46:
Bruiloft in Tilburg. Voor onze bruiloft hebben we de Honda S2000 gehuurd. De auto werd keurig op tijd afgeleverd en volgens afspraak op de trouwlocatie opgehaald. Auto zag er netjes uit en prima service; echt een aanrader!
D. van Nuenen schreef op 16 november 2014 om 14:45:
Toerrit met Honda s2000 in Tilburg . Op 22 juli 2012 hebben wij een toerrit gemaakt met de Honda S2000. Wat een snelle en mooie auto! We hebben een super mooie en leuke dag gehad met veel plezier! Groeten, Danny en Anne
C.P. van der Valk schreef op 16 november 2014 om 14:44:
Bruiloft in Nijkerk/Putten. Vrijdag 8 juni 2012 zijn wij getrouwd en hebben we de Honda S2000 gehuurd; een geweldige wagen om in te rijden en prachtig op de foto\'s. De service was perfect en de wagen was in perfecte staat. Zeker een aanrader als trouwauto, maar ook om te toeren!
Roy schreef op 16 november 2014 om 14:42:
Trouwauto huren in Den-Bosch. Op 7 juni 2012 zijn wij getrouwd. We hadden via Trouwen en Toeren onze trouwauto geregeld. Aangezien ik iemand ben die graag auto rijdt hebben had ik gekozen voor de Honda S2000, ook hadden we het boeket hiervoor geregeld. Alles is gladjes verlopen en we hebben een topdag gehad en voor de mensen die van zelf rijden houden, die Honda S2000 is perfect, rijdt lekker, fijne wegligging, pittig en staat reuze mooi bij de bruiloft. Aanrader!
Dijkstra schreef op 16 november 2014 om 14:30:
Huur S2000 Toerrit in Brabant Super ervaring! Klantvriendelijk, Enthousiast en gepassioneerd. Alles keurig geregeld en de auto was gewoon TOP Aanrader!